Aviz juridic

Termeni de utilizare site-ului JUB

1 . Introducere

Acest site este pentru scopul acestui termen anunț care acoperă toate site-urile de la www.jub.si

2 . Continutul site-ului 

Tot  conținutul de pe acest site web, este  informativ și serveste  pentru a informa oamenii. Compania  JUB se angajează să facă tot posibilul pentru a păstra informațiile de pe site exacte, fiabile și de calitate. Acest lucru însă nu implica responsabilitatea ,pentru orice erori tipografice, întârzieri și deficiențe în informațiile intrate.

3. Drepturi de autor

Acest site web este proprietatea exclusivă a JUB, este interzisa folosirea abuziva a oricaror date, imagini, texte și alte date care fac parte din acest site. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea oricaror date de mai sus, fără știrea și acordul in prealabil  al companiei  JUB .

4. Politica de confidențialitate

Când vizitați site-ul accesand magazinul virtual va fi necesar  un "cookie", care poate fi scos,  cu setările corespunzătoare pentru a nu fi salvat. Cookie-urile sunt fișiere mici care asigură o mai bună comunicare cu site-ul, folosind un site web puteți gestiona setările personale pentru a ști că aceste fișiere nu pot ajunge la informațiile dvs. personale sau a datelor de pe computer cu excepția celor care sunt accesibile publicului (tipul de browser, tip sistem de operare, etc ..). Informațiile pe care le introduceți pe site-ul web sunt trimise prin internet, în format electronic neprotejat, astfel încât să poată fi puse la dispoziția părților terțe. În scopul de a proteja identitatea și viața privată, nu introduceți nici o informație personală pe care nu doriți să fie dezvăluita.

5. Legături externe

Site-ul nostru oferă, de asemenea, link-uri către site-uri care nu fac parte din acest site. De conținutul acestor site-uri nu suntem responsabili.

6. Schimbarea condițiilor

JUB își rezervă dreptul de a modifica termenii generali fara o notificare prealabila. Modificările vor avea efect, de îndată ce acestea sunt publicate. Din cauza acestor drepturi de fiecare dată când vizitati site-ul nostru web, cititi cu atentie termenii de utilizare.

7. Instanța competentă

Pentru o explicație și toate aspectele juridice legate de utilizarea materialelor publicate pe acest website, este in conformitate exclusiva cu  legislația slovenă. Orice pretentii sau litigii referitoare la utilizarea acestor materiale se vor solutiona la instanța competentă din Ljubljana.

8. Concluzii

Prin accesarea acestui site sunteti de acord si conștienti de toate condițiile de mai sus.

Vă dorim o vizita placuta!

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro