Despre companie

Grupul JUB este o companie internațională care cuprinde astăzi unsprezece filiale și operează în peste douăzeci de piețe din întreaga Europă și nu numai.

Nos

Grupul JUB are 569 de angajați, dintre care 343 sunt în Slovenia și 226 în filiale din străinătate (la 31 ianuarie 2014). Avem două fabrici de producție, în Slovenia și Serbia. Exportăm și vindem până la 75% din produsele noastre pe piețele străine sub propriul nostru brand bjono.

Misiune

Creăm un mediu de viață plin de culoare

„Vom deveni cel mai mare producător de vopsele și sisteme de fațadă în regiunea Europei Centrale și de Sud-Est. Vom oferi clienților soluții unice cuprinzătoare, axate pe construcții durabile, economisirea energiei și responsabilitatea față de mediu.”

Principii de sustenabilitate

La JUB, am inclus principii durabile, cum ar fi o atitudine responsabilă față de mediu, utilizarea rațională a materiilor prime și a energiei și utilizarea surselor regenerabile de energie, în toate domeniile de operare. De asemenea, acoperim o mare parte din propriile noastre nevoi de energie din surse regenerabile:

  • Avem propria noastră centrală hidroelectrică cu o capacitate de 180 kW,
  • pe acoperișul uneia dintre halele de producție avem o centrală solară cu o putere de vârf de 201 kWp,
  • clădirea centrului de dezvoltare tehnologică este încălzită iarna și răcită vara cu pompă de căldură.

Am fost printre primii din industria noastră care au obținut certificatul de mediu ISO 14001 și ne putem lăuda cu numeroase certificate și mărci de mediu (eticheta ecologică UE, Misiune verde și altele).

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro