Arhitectul Nina Steiner recomandă ...

Tratament decorativ al suprafetelor interioare cu efect funcțional de Nina Steiner

Arhitectul și designerul de interior, Nina Steiner, a creat rapid și ușor un perete în casa ei cu vopselele noastre pentru pregătirea suprafețelor funcționale, care este folosit acum pentru a scrie mesaje zilnice și pentru a atașa cadre magnetice pentru fotografiile Polaroid cu amintiri de familie. 

Ți-ar plăcea așa ceva în casa ta?
  

O suprafață de perete la care poate fi atașat sau scris un mesaj instantaneu este binevenită acasă, într-un restaurant, într-o sală de conferințe, într-o școală sau în grădiniță, iar crearea unui perete funcțional poate fi realizată cu ajutorul vopselelor magnetice de suprafață, care pot fi scrise cu cretă din colecția de vopsea JUB pentru decorare interioară.

"Pe un astfel de perete ne putem exprima creativitatea la nesfârșit. Implementarea este relativ simplă; tot ceea ce este necesar este aplicarea a două straturi de bază DECOR Magnetic, urmată de două straturi de vopsea DECOR Magnetic și, în final, vopsea DECOR Blackboard; astfel obtinem atat efectul magnetic cat si capacitatea de a scrie cu cretă."

  

Atunci când decidem realizarea unui perete magnetic, este necesar să luăm în considerare în primul rând unde va fi amplasat peretele și cât de mare este suprafața pe care dorim să o exprimăm creativ.

În casă, astfel de pereți decorativi sunt de dorit în special în camera copiilor, în sala de joacă, în bucătărie, în sala de mese sau în hol, unde peretele cu acoperiri decorative poate fi, de asemenea, protejat de uzură.

Atunci când alegeți o locație, peretele trebuie protejat corespunzător cu bandă de mascare, iar protecția podelei și a mobilierului din apropiere este binevenită. În locul întregului perete, putem alege, de asemenea, să pictăm zone mai mici cu forme neașteptate și astfel să creăm un aspect deosebit de interesant.

"Am creat o suprafață de scris cu cretă pe o suprafață goală între bucătărie și sufragerie. Acoperirea a fost ușoară, iar peretele servește cu succes pentru a scrie mesaje zilnice și pentru a atașa cadre magnetice pentru fotografiile Polaroid cu amintiri de familie."

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro