DECOR Chess

O tehnică decorativă cu efect metalic va aduce spiritul extravaganței și futurismului pe orice suprafață a peretelui. Cu patru nuanțe ultra-moderne gata realizate (bronz, gri metalizat, auriu și negru) și o aplicare simplă, oricine poate respira strălucirea propriei sale ambianțe business-to-business.

Tehnica de șah promite un aspect plin de farmec pentru orice interior in care doriți să adăugați spiritul modernismului și eleganței.
 

Tehnica Chess
DECOR Chess

 

 

Pregătirea și procesul de fabricație

Pregatirea substratului:

1. Substratul trebuie sa fie solid, uscat si curat, fara particule libere, praf, pete de ulei si alte murdarii.

2. Neteziti suprafetele cu un compus de nivelare din familia JUBOLIN. Se lasa sa se usuce timp de 12 ore. Se slefuieste si se pudreaza stratul uscat.

Procesul de fabricatie:

1. Nanos JUPOL Gold: vopsiti in prealabil (cu o pensula, cu role sau cu un dispozitiv fara aer) in nuanta adecvata cu JUPOL Latex/Brilliant/ Gold (colorat cu ajutorul mixerelor JUMIX conform graficului de culori JUB FF). Asteptati 4 pana la 6 ore pentru a se usca.

2. Nanos Decor Glamour: in nuanta dorita (colorat cu ajutorul mixerelor JUMIX conform graficului de culori JUB FF) se aplica cu o pensula cu curse alternante (mai intai orizontal, apoi vertical, asa cum arata in imagine) prin formarea unei table de sah.

ATENTIE: Datorita uscarii rapide, DECOR Glamour se aplica in benzi verticale de aproximativ 60 cm latime. Se lasa sa se usuce timp de 4 pana la 6 ore.

Instrumente și materiale

Instrumente

  • trafalet
  • perie
  • pistol pulverizare

Material

  • JUPOL Gold
  • DECOR Glamour
DECOR Chess
DECOR Chess
DECOR Chess
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro