Găsiți inspirație în cele peste 10.000 de nuanțe JUPOL Gold

Spațiile în care trăim pot fi îmbogățite cu culori, aranjate estetic și adaptate propriilor noastre dorințe.

De asemenea, este bine să știm cate ceva despre culori, pentru a nu altera climatul în care trăim. Aspectul culorilor depinde de mai mulți factori: nuanțe, dimensiunea suprafeței pictate, tipul de lumină și starea noastră generală

 

NUANTE

Culorile afectează funcționarea minții noastre și emoțiile noastre. Să ne concentrăm asupra culorilor care ne aduc efecte benefice.

ALB

Culoarea de fundal creează o senzație de răcoare și aerisire.

GALBEN

Funcționează cel mai bine în bucătăriile cu sală de mese, camere de zi, camerele de lucru (de studiu) și camerele de recreere. Nu este potrivit pentru dormitoare. Revigorează camera, luminează, adaugă căldură.

PORTOCALIU

La fel ca galbenul, cu excepția faptului ca e potrivit pentru camere de studiu și birouri și dormitoare; dă un sentiment de susținere, prietenie, stimulează stima de sine și stimulează pofta de mâncare.

ROSU

Cel mai potrivit pentru sălile de luat masa, deoarece promovează sociabilitatea și crește dorința de a mânca, este de asemenea folosit adesea în restaurante, săli de joacă pentru copii și săli de sport ... Revigorează ușor, îmbogățește spațiul, dar aparent îl reduce. Nu este potrivit pentru dormitoare, săli de studiu, ateliere, săli de clasă, birouri, săli de așteptare pentru spitale ...

VIOLET

Culoarea violet este potrivită pentru dormitoare, băi și camere în care ne relaxăm, medităm. Trebuie utilizat pentru suplimente și zone mai mici, deoarece aduce un echilibru calm și mental.

VERDE

Cel mai potrivit pentru dormitoare, locurile de muncă unde nervozitatea și stresul sunt o întâmplare cotidiană în care tensiunea este prezentă . Nu este potrivit pentru săli de sport și camere frigorifice.

ALBASTRU

Potrivit pentru dormitoare, băi, chiar săli de studiu ... cel mai potrivit pentru camerele destinate relaxării. Creează un spațiu rece și aerisit. Nu este potrivit pentru săli de mese, săli de divertisment, recreere, subsoluri.

Găsiți inspirație în cele peste 10.000 de nuanțe JUPOL Gold

DIMENSIUNEA SUPRAFETEI

Dacă alegem o nuanță, tinand cont de o mostra mica din graficul de culori, culoarea funcționează plăcut. Cu toate acestea, atunci când pictăm un perete, camera de zi sau poate o fațadă cu această culoare, această nuanță poate fi percepută diferit.
Dacă alegem o nuanță intensă / saturată, aceasta va funcționa și mai intens pe o zonă mai mare. Dacă alegem o nuanță foarte ușoară, va părea și mai luminos pe o zonă mai mare. Prin urmare, este recomandat să verificați nuanțele pe o suprafață mai mare înainte de a picta (cel puțin 15x15cm, poate mai mult).

TIPUL LUMINII

Trebuie remarcat faptul că lumina în sine are o influență mare asupra culorii. Cu o utilizare atentă a culorilor și a luminii, putem lumina toate zonele întunecate din apartament.
Într-o cameră cu iluminare naturală sau artificială bună, ne putem permite să alegem tonuri de culori mai vibrante sau întunecate.

Chiar și într-o cameră mai mică, cu o iluminare naturală bună, ne putem permite cu încredere să combinăm nuanțe de culoare mai închise sau mai vii, deoarece spațiul nu va părea înghesuit din cauza abundenței de lumină.

STAREA DE SPIRIT

Culorile au putere pentru că ne afectează starea de spirit. Atitudinea personală față de culori depinde de mulți factori, cum ar fi caracterul , vârsta, sexul, starea de spirit, moda ...

Starea noastră joacă un rol important în alegerea unei culori, de aceea este înțelept să alegem o nuanță atunci când suntem liniștiți și cu o stare de spirit buna. Nu este bine să alegem o culoare într-o zi în care suntem obosiți, nervosi sau sub stres, deoarece percepem diferit culorile în astfel de zile.

 

Culorile sunt unul dintre cele mai importante blocuri de construcție ale designului spațiului, atât în domeniul arhitecturii, cât și al designului interior și au un impact mare asupra oamenilor. Atât regulile teoriei artei, cât și experiența personală a fiecărui utilizator conduc la selectarea nuanțelor perfecte de culoare.

Designul spațiului este, de obicei, o combinație de pardoseli, mobilier, materiale textile și accesorii, iar toate aceste elemente se laudă fiecare cu tonul lor de culoare. În comparație cu mobilierul disponibil pe piață în versiuni de culoare limitată, de departe, pereții permit cea mai mare libertate în alegerea nuanței perfecte de culoare. Vopseaua de interior JUPOL Gold este disponibilă în mai mult de 10.000 de nuanțe de culoare și cu siguranță o vei găsi pe cea mai potrivita pentru tine! Nuanțele acoperă întregul spectru al cercului de culoare, acestea variază în ceea ce privește cromatica, iar nuanțarea este posibilă în funcție de graficul de culori JUB Favourite Feelings, RAL și NCS, precum și DIPI Koncentrat.

 

 

JUPOL Gold advanced

 

Vopsea lavabilă interioară cu acoperire mare

Pentru interioare din ce în ce mai congestionate, unde este necesar și un aspect estetic superior al suprafeței pictate.

 

JUPOL Gold
JUPOL Gold
Găsiți inspirație în cele peste 10.000 de nuanțe JUPOL Gold
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro