Visul de caise (Apricot dream) este culoarea anului 2024 de la JUB

Trecutul este considerat a fi demn de amintit pentru cele mai frumoase momente. Ei ne ghidează, ne inspiră, ne motivează... să ne atingem obiectivele pe viitor cu mai multă zel și entuziasm. La JUB, ne-am inspirat cel mai mult pentru 2024 - nuanța vis cais (sau nuanța 370 C), care ne amintește de rafinamentul interioarelor din anii 90, când dominau tapeturile, draperiile, covoarele și tocmai astfel de fațade. Cu nuanța 370 C ne amintim de trecut, dar ne uităm la ultimele tendințe, care plasează încă o dată nuanța caisă în topul culorilor.

Caisul era extrem de popular atât în ​​industria modei, cât și în interioare și exterioare. De aici și povestea dictată de Visul de cais - Culoare 2024. Cu ea ne amintim de trecut, când timpul trecea mai încet, mâncam mâncare locală și de sezon, când ne petreceam cu prietenii, vorbeam mai mult și ne ascultam când eram. mai conectați unul cu celălalt și aveau mai mult timp pentru familie și prieteni. Ne amintim vremurile în care am cheltuit mai puțin, dar am cumpărat produse de mai bună calitate. Vrem să evocăm atmosfera vremurilor în care viața era, din multe puncte de vedere, mai „ușoară” sau mai relaxată. Și caisa este ideală pentru asta...

Este o culoare caldă, atractivă și liniștitoare, motiv pentru care o asociem adesea cu liniștea și armonia. Are un efect calmant asupra corpului si mintii, motiv pentru care este excelent in medii de relaxare si meditatie. Simbolizează dragostea, afecțiunea și căldura, iar cu moliciunea și tandrețea ei amintește de inocența copilăriei. Creează energie pozitivă în cameră și ajută la eliminarea sentimentelor negative. Este ideala pentru incaperi mici, intunecate sau incaperi orientate spre nord, deoarece cu o culoare palid caise pe perete le putem reinviora si adauga o nota de soare pe tot parcursul anului.

 

 

Prospețime, căldură și moliciune în toate variantele sale

Caisul poate fi ușor combinat cu multe alte nuanțe și astfel țese diferite emoții în cameră. sentimente. De exemplu, combinația de caise cu o nuanță caldă de pastel sau nuanțe aproape albe creează un mediu moale și liniștitor și este ușor pentru ochi și ușor de lucrat. Dacă doriți să încorporați culoarea caise într-un spațiu existent, acestea oferă camere cu subtonuri maro, bej și crem - un bun punct de plecare pentru a crea o ambianță proaspătă și atemporală.

  

 

Două nuanțe înrudite din același spectru al scalei de culori (cum ar fi caise și portocaliu) arată întotdeauna ordonat și elegant într-o cameră. Diferite nuanțe de portocaliu creează contraste jucăușe în cameră care rup monotonia.

Contrast, profunzime și familiaritate

Visul de caise cu detalii negre creează un contrast clar de culoare. Oferă o scară variabilă de lumină și întuneric și este deosebit de popular în interioarele în care predomină stilul japonez. Elementele și accesoriile negre atrag privirea, în timp ce suprafețele strălucitoare de culoarea caisei adaugă moliciune. Pentru a crea un contrast în cameră, nuanța de caise poate fi combinată și cu albastru sau verde. Această combinație este ideală pentru a găsi combinația potrivită de lumină întunecată și pentru a adăuga profunzime încăperii.

 

Nuanțele de gri sunt extrem de populare în interioarele moderne, dar schema gri-alb poate părea și prea rece pe alocuri, așa că (la momentul respectiv) are nevoie de revitalizare. Nuanta Apricot dream este o combinatie ideala cu diverse nuante de gri, intrucat catifeleaza si catifeleaza un spatiu monoton, insufland in acelasi timp un sentiment de casa.

Deci, pentru a rezuma... caisa este o culoare versatilă. Cu metafora sa blândă, înmoaie chiar și cele mai aspre și ascuțite linii și creează o etanșare. Atât de puternic încât scrie istorie și dictează nostalgia. Cu ea la JUB, ne vom aminti de toate lucrurile bune pe care ni le-a lăsat trecutul. În același timp, vom crea noi povești cu ea și vom păstra vechile opere de artă în versiunile lor mai moderne.

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro