JUBIN și un strop de inspirație

Lemnul și metalul sunt elemente structurale și decorative importante în construcția caselor noastre.

Pentru protecție de urgență, am marit oferta în cadrul mărcii JUBIN, care include acoperiri transparente și de top de înaltă calitate cu proprietăți excelente. Produsele sunt rezultatul multor ani de cercetare și îndeplinesc toate cerințele și standardele legale în domeniul dezvoltării acoperirilor de top.

 

 

Premiul pentru produsul anului pentru produsele noi, îmbunătățite, schimbate și inovatoare alese de consumatori ca fiind cele mai bune din categoriile lor a fost, de asemenea, acordat produsului nostru JUBIN Decor universal, care este cea mai bună alegere pentru protecția decorativă a suprafețelor din lemn și metal într-un sistem cu grund adecvat.

Se folosește pentru: jucării ,acoperiș din lemn, garduri, mobilier, radiatoare și conducte pentru radiatoare, carcase, construcții cu baldachin ... Oferă o acoperire excelentă și protecție UV împotriva intemperiilor.

Este potrivit atât pentru uz exterior cât și pentru interior, deoarece nu are miros neplăcut și se caracterizează printr-o durabilitate îndelungată. Are o emisie foarte scăzută în spațiu și este un produs ecologic și ușor de utilizat, lucru confirmat prin certificatul A +.

 

 

 

Dacă iti dorecti ca alegerea ta sa fie de nouă generație, fără mirosuri neplăcute, cu o mare selecție de nuanțe, destinate protecției suprafețelor metalice din interior sau exterior protejat, îți oferim produsele pe bază de apă JUBIN.

 

Protecția și decorarea lemnului și a metalului

 

 

Posibilitatea de nuanțare

 

 

Potrivit pentru jucării

 

 

 

Fără miros neplăcut

 

 

 

Protecție UV împotriva intemperiilor

 

 

 

Potrivit pentru stupi

 

INGRIJIRE LEMN

Lemnul în forma sa de bază dă un aspect unic al prezenței naturii în casa noastră. Acoperirile din lemn de pe fațadă și din interior și mobilierul din lemn natural ne oferă o senzație de căldură ..

 

Lemnul este expus la îmbătrânire și la diferiți dăunători, deci trebuie protejat și îngrijit în mod corespunzător.

 

 

 

Pentru a proteja lemnul, putem folosi acoperiri în care textura lemnului rămâne vizibilă datorită transparenței sale, sau acoperiri în diverse nuanțe de culori, care sunt disponibile și în sistemul JUMIX.

 

INGRIJIREA METALELOR

 

Metalul este un element structural și decorativ important în construcția caselor noastre. Pentru a-l proteja, puteți alege acoperiri de top de înaltă calitate cu caracteristici excelente.

 

 

 

Din cauza coroziunii, suprafețele metalice trebuie protejate și, în același timp, suprafața pictată devine mai plăcută.

 

 

 

Produse de nouă generație, inodore, cu o gamă largă de nuanțe, concepute pentru a proteja suprafețele metalice din interior sau exterior protejat.

 

Soluțiile de sistem JUBIN sunt disponibile pentru protecția metalului și a lemnului.

Descoperiti PRODUSELE JUBIN cu o imagine nouă, care includ acoperiri transparente și de top.

JUBIN izdelki za kovino
JUBIN izdelki za kovino
JUBIN izdelki za les
JUBIN izdelki za les
JUBIN și un strop de inspirație
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro