Protectia suprafetelor din lemn si metal

Protectia lemnului

Lemnul și metalul sunt elemente decorative importante in construcții utilizate în construcția caselor noastre. Pentru a le proteja, JUB a adunat produsele sale în cadrul brandului Jubin, care includ baituri transparente  și lacuri de înaltă calitate și caracteristici excelente. Aceste produse sunt rezultatul cercetărilor multianuale și respectarea tuturor cerințelor legislative și standarde din domeniul dezvoltării de straturi translucide și lacuri.

 

Protectia lemnului
Baituri si lacuri

Jubin Lasur acoperire translucida cu pigmenți micro translucizi pătrunde în lemn, împreună cu un liant și protejează lemnul împotriva efectelor  mediului și, în același timp, păstrează aspectul său natural. Lemnul care este expus la influențe externe trebuie să fie protejat împotriva dăunătorilor - insecte și microorganisme - și împotriva potențialului putregai si albastreala. JUB oferă, de asemenea, un produs extrem de mare eficienta pentru protectia lemnului - Jubin Impregnacia.

Dacă vă decideți să protejati și sa decorati lemnul cu vopsele, puteți selecta dintre mai multe nuante de Jubin Decor universal, care sunt de asemenea, disponibile la centrele noastre de JUMIX de nuantare. Jubin Decor în combinație cu un grund este potrivit pentru sisteme de protecție a lemnului. Acesta oferă, de asemenea, aspectul frumos, estetic, pentru suprafețele vopsite.

Protectia metalului

In casele noastre, sunt de obicei suprafete din metal care necesita protective impotriva coroziunii si care in acelasi timp fiind vopsite devin mai placute. Printre produsele marca JUB dorim sa subliniem in mod special JUBIN Metal, o vopsea de metal care protejeaza excellent suprafetele din metal. Acest produs, JUBIN Metal, are excelente proprietati anti coroziune care poate fi folosit sip e suprafele din zinc, aluminiu si cupru in system cu JUBIN Metal Primer.

Paletar de culori

Vezi mai mult
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro