DECOR Acero - relief a unei suprafete de piele

Cu tehnica ACERO, obținem aspectul unei reliefari a unei suprafețe de piele sau a unei structuri fine de scoarță de arțar. Ca finisaj, putem aplica o serie de materiale care dau o patină specială aspectului final. Diluați învelișurile superioare în mod corespunzător pentru aplicarea periei.
 

Tehnica ACERO
Procesul de pregătire și fabricație

Pregatirea substratului

 1. Pre-vopsire: substratul trebuie sa fie uscat, ferm, fără pete de ulei și impurități similare. Asigurați uniformitatea culorii suprafeței, dacă este necesar, pre-vopsiți pentru a obține un ton uniform de culoare al bazei. Folosim vopsea albă.
 2. Netezirea substratului: cu chit JUBOLIN (JUBOLIN, P25 sau P50), cu mistrie inoxidabilă.
 3. Impregnare: cu Akril Emulsie (1:1).

Procesul de realizare

 Marmorin

Aplicați Marmorin cu o mistrie inoxidabilă. Grosime de aplicare ~ 1-3 mm. Suprafața de aplicare este de 0,5-1 m2.
 

Realizarea structurii - folie

Se formează cu folie PEHD (folie efervescentă). Structurarea trebuie făcută înainte ca Marmorin să intre în substrat și să înceapă să se îngroașe sau să formeze pielea superficială. Structura se formează în mediu umed, deoarece acesta este singurul mod de a forma modelul dorit. Lăsați folia la suprafață timp de 20 de minute sau mai mult în condiții normale. Acest lucru realizează eșantionarea corespunzătoare a marmurei la suprafață. Aerul este stors de la mijlocul suprafeței către marginile foliei cu un tel de tapițerie sau un burete sintetic.
 

Glamour
dacă este necesar, diluați până la 5% cu apă simplă (permisă numai atunci când este utilizat cu Marmorin), dar numai atunci când aplicarea Marmorin este complet uscată (24 de ore în condiții normale). Primul strat se aplică cu o pensula lata, iar la al doilea pas se șterge 1/3 din aplicație cu o cârpă sintetică.
 

Unelte si materiale

Unelte

 • folie PEHD
 • trafalet
 • pensula
 • mistrie inoxidabila
 • spatula inoxidabila

Material

 • DECOR Relief base/JUBOLIN P50 Extra fine
 • AKRIL Emulsie
 • DECOR Marmorin
 • DECOR Glamour
DECOR Acero
DECOR Acero
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro