DECOR Egeo - marmura naturala

Cu tehnica EGEO, obținem aspectul unei suprafețe fine, cu un ușor relief ușor, care intr-un anumit unghi de observare sau incidență a luminii, suprafața capătă un model mai pronunțat. Structura abia vizibilă a modelului funcționează discret, foarte nobil ca marmura naturală Egeo. În versiunea obișnuită a tehnicii EGEO, folosim o nuanță de Marmorin, în timp ce versiunea mai solicitantă constă din mai multe nuanțe diferite de DECOR Marmorin, care formează împreună un aspect estetic complet.
 

Tehnica EGEO
Pregatirea si procesul de realizare

Pregatirea substratului

 1. Pre-vopsire: substratul trebuie sa fie uscat, ferm, fara pete de ulei si impuritati similare. 
 2. Netezirea suprafetei: suprafata neteda se realizeaza cu DECOR Relief base/JUBOLIN P50 Extra fine cu o grosime totala de 3 mm.
 3. Slefuirea suprafetei: slefuiti stratul uscat si curatati praful
 4. Impregnare: pe suprafata uscata DECOR Relief base / JUBOLIN P 50 Extra fine aplicam AKRIL Emulsie,
  diluat cu apa 1:1.

DECOR Marmorin

Aplicați DECOR Marmorin cu grosime de ~ 0,1-0,5 mm cu o mistrie inoxidabilă. Lățimea stratului de acoperire trebuie să fie de aproximativ 0,5-1 m2 sau astfel încât acoperirea să fie netezită la grosimea corespunzătoare înainte de uscare. Lungimea mistriei ar trebui să fie de 20-30 cm. Aproape nu există margini care să rămână dupa intinderea cu mistria, deoarece sunt aplatizate în timp real. Odată ce primul strat s-a uscat, se poate efectua un al doilea strat.
 

Realizarea structurii

Realizati in invelis subtire cu o mistrie inoxidabila DECOR Marmorin. Grosimea DECOR Marmorin pe gletiera este de ~0,5 mm. Asezati gletiera usor si plat pe suprafata. Cu miscari circulare Marmorin, se aplica pe suprafata cu forme neregulate. Nu presam sau netezim prea mult.

Concluzie

Cand baza este complet uscata indepartati usor imperfectiunile cu o mistrie sau cu un smirghel fin(granulatie 200-300) avand grija sa nu neteziti excesiv suprafata. Indepartati praful.

DECOR Marmorin Shine

Aplicati DECOR Marmorin Shine in doua straturi cu o carpa sintetica. Cand ultimul strat este uscat lustruiti-l cu o carpa sintetica curata.DECOR Marmorin nu este netezit inaintea aplicarii DECOR Marmorin Shine deci aspectul final este o suprafata semilucioasa.

Unelte si materiale

Unelte

 • trafalet
 • spatula inoxidabila
 • mistrie din inox
 • carpa sintetica

 Materiale

 • DECOR Relief base/JUBOLIN P50 Extra fine
 • AKRIL Emulsie
 • DECOR Marmorin Shine
 • DECOR JUPOL Gold
JUB Decor Egeo
JUB Decor Egeo
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro