Culoarea anului 2023

Inspirația din natură și gândirea la planeta noastră au ghidat selecția culorii JUB în 2023. Povestea sa provine din misiunea stabilită: reduceți deșeurile, reciclați mai mult, reutilizați materiile prime și îngrijiți mediul înconjurător. Culoarea anului 2023 a devenit astfel nuanța albastru cer Freedom 520D.
 

Creează un adăpost în casa și inima ta. Atinge cerul, simte natura și redefinește-ți casa. Dorim să ne transformăm casa într-un refugiu sigur în care să ne putem relaxa, să uităm de stresul zilei de lucru și să ne bucurăm de un mediu de viață de calitate și de timp cu familia noastră.
 

   

   

Prin împletirea diferitelor tonuri de albastru sau înrudite din spectrul rece al scalei de culori (de exemplu, verde, turcoaz) pe modele de mobilier, tapete sau în accesorii decorative precum perdele, covoare, perne, ceramică cu modele retro și plante de interior, realizăm un efect calmant și rupe monotonia.
 

   

 

Adăugând tonuri complementare mai calde (de exemplu, auriu, galben, portocaliu), cum ar fi lemn robust, texturi de ratan țesut, metale periate mate de tonuri calde - alamă și cupru, țesături cu nuanțe de foc și însorite, aducem mai multă varietate și dramatism în ambianta.
 

 

Piesele naturale nou create și folosite adaugă o bogăție de senzație și o calitate atemporală spațiului tău.
 

   

   

 

Natura ne dă viață, să o păstrăm. Crearea unui spațiu de locuit plăcut pentru momentele care te susțin în viață este cheia pentru noi. La JUB, cu certificatul EU Ecolabel obținut, care ține cont de întregul ciclu de viață al produsului (LCA) și asigură reducerea impactului acestuia asupra mediului, susținem dezvoltarea durabilă pentru planeta noastră - casa noastră. Natura nu este doar o sursă de inspirație, este și viață. L-am păstrat în albastru pentru tine.
 

   

   

      

 

 

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro