JUPOL Ultraweiss

Vopsea lavabilă de înaltă calitate pentru camera copiilor
JUPOL Ultraweiss

Descriere

JUPOL Ultraweisseste o vopsea de interior de perete, produsă pe bază de lianți polimerici. Se utilizează pentru protecția decorativă a pereților și a tavanelor în clădirile rezidențiale și comerciale, școli, grădinițe, spitale, hoteluri, case pentru persoane în vârstă și alte clădiri, dacă pentru protecție nu este necesară utilizarea vopselelor lavabile sau a vopselelor rezistente la frecarea umedă. Suprafețele potrivite sunt tencuielile fine de toate tipurile, suprafețele nivelate cu mase de nivelare, tapete din hârtie reliefate, cât și plăcile din gips-carton și ciment fibros, plăci aglomerate, beton netencuit, ș.a.

Este posibilă aplicarea și pe vopselele de dispersie vechi bine aderate și pe tencuielile decorative bine aderate de toate tipurile.Vopseaua se deosebește printr-un conținut deosebit de redus de compuși organici volatili ușori, nu conține metale grele. Este ușor de aplicat și este disponibilă într-o gamă variată de nuanțe pastelate.

Caracteristici

  • bună permeabilitate la vapori
  • rezistent la frecarea uscată

Detalii

Application 
Valjak

Consum mediu pentru aplicarea in doua straturi:

150 – 190 ml/m2, în functie de capacitatea de absorbție și rugozitatea suprafeței

Ambalare:

Găleată din plastic de 2, 5, 10 și 15 l

Documente

m2
0 l
Nuante
  • alb(nuanța 1001)
  • la nuanțe pastelate poate fi nuanțat cu DIPI COLOR (până la 200 ml la 15 l de vopsea albă) sau cu DIPI KONCENTRAT (până la 100 ml la 5 l de vopsea albă)
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro