Sisteme de izolare termica si economisire a energiei

Traditie indelungata a sistemului JUBIZOL ETIC 

Sistemul JUBIZOL ETIC  este un produs traditional al JUB. JUB celebreaza cea de a 45-a aniversare de la prima aplicare a primului sistem ETIC.

Experienta pe termen lung și utilizarea de componente dintre cele mai moderne, ofera garanția ca putem oferi un minim de garanție de 15 ani cu privire la caracteristicile funcționale de bază pentru JUBIZOL ETICS și în același timp,  asiguram economii de energie  de până la 40 la sută. În plus, izolarea peretilor de exterior al clădirilor reprezintă unul dintre cele mai eficiente măsuri care conduc la reducerea consumului de energie și drept urmare, eliberarea de gaze cu efect de seră în mediu. Efectele acțiunilor umane asupra mediului ar trebui să fie monitorizate integral, ceea ce este recunoscut ca durabilitate.

ETICS JUBIZOL au fost elaborate în conformitate cu sistemul de construcție durabilă.

JUBIZOL calitate de top

Calitatea de top a JUBIZOL ETICS este confirmata de rezultatele cercetărilor efectuate pe propriile domenii de fatada inovatoare și în cele mai moderne laboratoare dotate cu echipamente din Centrul de Cercetare Tehnologic (TRC). De asemenea, rezultatele testelor de control și certificări de către instituții recunoscute în Slovenia și în străinătate confirmă direcția corectă de dezvoltare a sistemelor noastre JUBIZOL.

Prin folosirea proceselor de îmbătrânire accelerată și șocuri termice in camere microclimatice, ne-a fost confirmata, pentru sistemele noastre JUBIZOL, o durată de viață semnificativ mai mare chiar și în condițiile cele mai dificile de exploatare, punând astfel bazele pentru optimizarea și minimizarea intervențiilor de întreținere pe JUBIZOL ETICS. Productia proprie de polistiren expandat asigură controlul complet asupra tuturor componentelor aplicate în sistem.

 

Servicii
  • Consultanții noștri arhitecti ofera consiliere în selectarea de vopsele pentru interior și exterior.
  • Consultanții noștri tehnici vor oferi asistență de specialitate în selectarea materialelor pentru o suprafață individuala și ofera consultanță în alegerea protecției adecvate pentru fațadă, aplica la calculul economiilor de energie pentru tipuri individuale ale unui sistem de fațadă. Puteti vizita studioul nostru JUB Design Studio, sau scrieti-ne un e-mail. Vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

 

 

 

Educatie Profesionala

Academia JUB 

Organizam învățământ profesional divers și training în domeniul de aplicare a finisajelor în industria construcțiilor. Antreprenorii de constructii vor obține astfel  cunoștințele necesare pentru aplicarea profesională a sistemelor de JUB ETIC .

Doriti sa fiti informati? Inregistrati-va pe e-news sau scrieti.

 

Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro