DECOR Rubin - nota de farmec

Natura, surprinsă sofisticat în tehnicile DECOR, evocă un aspect nobil și unic acasă. Cu joc, imaginație, alegerea instrumentelor și nuanțelor potrivite cu produsele DECOR, sunt create opere de artă de calitate superioară, care conferă casei o ștampilă unică. Aspect atractiv și modern. Exprimarea individualității / creativității. O selecție largă de nuanțe exclusive.
 

Tehnica "Rubin "
Pregatirea si procesul de realizare

Pregatirea substratului

  1. Substratul trebuie sa fie uscat, ferm, fara pete de ulei si alte impuritati similare

Procesul de realizare

  

Aplicați 3-5 mm grosime JUBOGLET Nivelin D cu o mistrie și nivelați cu o mistrie lată in două straturi la o grosime uniformă.

Neteziți masa aplicată pe o structură uniformă. După 15-25 de minute, începeți să realizati structura. Folosind marginea pensulei decorative, creați o structură ondulată punctată neuniformă, lată de 3 până la 5 cm.

Valurile sunt la aproximativ 50 cm distanță, în funcție de dimensiunea suprafeței. Pe una sau ambele părți ale structurii punctului realizat facem curse de pensula, lățimi mai mari sau mai mici. Cu o pensula, putem face o rotație de 360 ​​de grade pentru a obține forma soarelui. După 10-15 minute, neteziți suprafața cu o mistrie din stuc, acordând o atenție deosebită suprafețelor netede. Curățăm gletiera cu un burete tot timpul.

Uscați suprafața timp de 24-48 de ore.

    

Aplicați DECOR Acrylcolor cu o pensulă pentru a netezi suprafețele , ștergându-l imediat cu un burete după aplicare. După 2-4 ore, aplicați DECOR Glamour pe suprafețele profilate, care se șterge cu un burete pentru a preveni umflarea și, în același timp, faceți tranziții între culorile individuale.

 

 

In plus putem realiza un efect suplimentar cu DIPI super color aplicat cu o pensula.

 

Unelte si materiale

Unelte

  • mistrie inoxidabila
  • spatula inoxidabila
  • mistrie 45 - 60 cm
  • role
  • pensula lata, rotunda
  • pensula pentru decor

Material

  • JUBOGLET Nivelin D
  • DECOR Acry color argint, cupru, aur
  • DECOR Glamour
DECOR Rubin
DECOR Rubin
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro