DECOR Rust - aspect de rugina

Natura, surprinsă sofisticat în tehnicile DECOR, evocă un aspect nobil și unic acasă. Cu joc, imaginație, alegerea instrumentelor și nuanțelor potrivite cu produsele DECOR, sunt create opere de artă de calitate superioară, care conferă casei o ștampilă unică. Aspect atractiv și modern. Exprimarea individualității / creativității. O selecție largă de nuanțe exclusive.
 

Tehnica "Rust"
Tehnika "DECOR Rust"
Pregatirea substratului si procesul de realizare

Pregatirea substratului

 1. Prevopsire: substratul trebuie sa fie uscat, ferm, lipsit de pete, uleiuri si impuritati similare.Asigurati uniformitatea culorii suprafetei. Daca este necesar pre-vopsiti pentru a obtine o culoare uniforma a bazei. Folosim JUPOL Gold (020A).
 2. Netezirea substratului: DECOR Relief base/JUBOLIN P50 Extra fine cu gletiera inoxidabila.
 3. Curatarea suprafetei: se  curata particulele de praf cu o perie fina sau prin aspirare.
 4. Impregnare: cu AKRIL Emulsia (1:1).

 

Procesul de realizare

  

 

Aplicati DECOR Marmorin (020A) cu o mistrie curată, din oțel inoxidabil, într-un strat subțire. Grosimea DECOR Marble pe gletiera este de ~ 0,5 mm. Așezați gletiera ușor și plat pe suprafață. Cu mișcări circulare, DECOR Marmorin, aplicat pe mistrie, sub formă de pete neregulate, este transferat încet la suprafață. Nu presăm sau netezim.
 

 

 

  

  

 

Aplicati DECOR Marmorin, cu o rolă structurală mică (10 cm) din spumă distribuită pe suprafață cu curse verticale și orizontale.
 

 

 

 

 

Aceasta este imediat urmată de o aplicare suplimentară a DECOR Marmorin 020A, cu o rolă structurală mare (18 cm) spumată, care este distribuită cu curse verticale și orizontale pe întreaga suprafață.

După 10-15 minute, repetați procedura cu DECOR Marmorin (820 C).

 

 

 

După 2–4 ore, aplicați JUBIN Metal (6408) la suprafață cu o rolă mică și mare, având grijă ca stratul aplicat să nu fie acoperit, ci pătat.

 

 

 

Ultimul strat de DECOR Marmorin (290 A) este aplicat cu o rolă structurală mică și mare, astfel încât să nu se vadă urme ale rolei. Cantitatea de aplicare depinde de intensitatea dorită a aspectului de rugină.

 

 

Unelte si materiale

Unelte

 • mistrie inoxidabila
 • spatula inoxidabila
 • rola structurala din spuma
 • role
 • spray

Material

 • JUPOL Gold
 • DECOR Relief base/JUBOLIN P50 Extra fine
 • AKRIL Emulsie
 • DECOR Marmorin
 • JUBIN Metal
DECOR Rust
DECOR Rust
Tehnica "DECOR Rust"
Tehnica "DECOR Rust"
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro