DECOR Moonlight

O tehnică decorativă cu efect catifelat care vă va îmbunătăți afacerile și spațiul de locuit. Efectul blând asupra pereților tăi nu va lăsa pe nimeni indiferent. Se potrivește perfect atât în ​​interiorul modern, cât și în cel rustic. Nuanțele uimitoare de 80 de culori, precum și două tehnici de aplicare vor satisface cu siguranță chiar și cele mai exigente gusturi. Tehnologia Moonlight cu o structură mai puternică va oferi interiorului tău un sigiliu creativ distinctiv.
 

MOONLIGHT
DECOR Moonlight
Procedura de pregătire și implementare

Pregatirea substratului:

1. Substratul trebuie sa fie solid, uscat si curat, fara particule libere, praf, pete de ulei si alte murdarii.

2. Neteziti suprafetele cu un compus de nivelare din familia JUBOLIN. Se lasa sa se usuce timp de 12 ore. Se slefuieste si se pudreaza stratul uscat.

Proces de fabricatie:

  • Nanos DECOR Primer (neted): Aplicati DECOR Primer (neted) intr-o singura aplicatie cu o rola, perie sau dispozitiv fara aer. Se lasa sa se usuce timp de 4 pana la 5 ore. Se slefuieste si se pudreaza stratul uscat.
  • Nanos DECOR Casmir: Aplicati DECOR Casmir in nuanta dorita pe stratul uscat pe mixerele JUMIX conform graficului de culori DECOR CASMIR, folosind o spatula de plastic si aplicati materialul in toate directiile, lasandu-l sa se usuce timp de 6 pana la 8 ore.

3. Aplicati DECOR Casmir in al doilea strat folosind o spatula din plastic pentru a aplica materialul decorativ inegal pe primul strat deja uscat, ca sa spunem asa.

4. Netezirea structurii: cand materialul este partial uscat, incepeti netezirea cu o spatula.

Instrumente și material

Instrumente

  • trafalet
  • gletiera de plastic

Materiale

  • DECOR Primer (neted)
  • DECOR Cashmere
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
DECOR Moonlight
Programul JUB Design Studio face o selecție ușoara de culori si texturi, folosind exemple tipice.
Contact: SC JUB SALES SRL, Calea Clujului št. 207/C, RO-410 Oradea, Romania; T: +00403 594 55 058; E: info@jub.ro